ROTARY RALLY

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit voor 'gewone' auto's of voor 'classic cars'. Deze rally wordt jaarlijks georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. De opbrengst van de Rotary Rally gaat naar een goed doel.

inschrijven

home » inschrijven

INSCHRIJFFORMULIER

Het inschrijfgeld bedraagt € 70 per equipe. Dit is inclusief koffie met gebak bij ontvangst in Leerbroek, de routebescheiden, een fraai rallyschild, een lunchpakket voor twee personen en twee gratis consumpties na terugkomst bij Ames. Per equipe dient u onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en te verzenden.
U kunt daarbij tevens aangeven of u gebruik wenst te maken van het speciale uitgebreide rallybuffet á € 20 per persoon. In dat bedrag is tevens een consumptie inbegrepen.

Het totaal verschuldigde bedrag wordt door inschrijver overgemaakt naar rekeningnummer NL70 RABO 016.107.0302 t.n.v. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. (Totaal bedrag over te maken = € 70 + aantal deelnemers buffet x € 20).

Na betaling ontvangt u enkele dagen voor aanvang van de rally het ritreglement en uw exacte starttijd.

Inschrijver verklaart dat voor het deelnemende voertuig de wettelijke vereiste verzekeringen zijn afgesloten en vrijwaart de organisatie van de Rotary Rally voor iedere aansprakelijkheid voortvloeiend uit zijn/haar deelname aan de rally.
inschrijven
Naam bestuurder
Naam navigator
Postcode
Woonplaats
Email adres
Automerk en type
Bouwjaar
Kenteken
Opmerking of vraag
Inschrijver
:
Verklaart dat voor het deelnemende voertuig de wettelijke vereiste verzekeringen zijn afgesloten en vrijwaart de organisatie van de Rotary Rally voor iedere aansprakelijkheid voortvloeiend uit zijn-haar deelname aan de rally.
RESERVEREN RALLYBUFFET VOOR EUR 20 P.P.
Ik reserveer het rallybuffet
Aantal personen buffet