ROTARY | DONALD MCDONALDS

Rotary Rally sponser van het Ronald McDonalds huis.

ROTARY RALLY 2016

De leukste en meest leerzame sportclub van Nederland. Een gerichte voorzet voor het voortgezet onderwijs voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool met een leerachterstand.

Ten behoeve van S.V. Gio organiseert Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel de
14e Rotary Rally
Op zaterdag 17 september 2016

Voor de 14e keer wordt deze ontspannen en recreatieve puzzelrit gehouden, die vooral een appèl doet aan de opmerkzaamheid van de deelnemers en vooral niet aan de paardenkrachten onder de motorkap.

Gelijk aan voorgaande edities staat ook dit jaar een goed doel centraal, te weten S.V. GIO. Deze stichting is in 2008 opgericht door Giovanni van Bronckhorst, oud-voetbalinternational en huidige trainer van Feyenoord. S.V. GIO is een naschools sport- en onderwijstraject van 20 weken voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand. Kinderen werken 1x in de week na schooltijd via out of the box opdrachten aan begrijpend lezen, spelling en rekenen in groepen van 15 kinderen. De groepen worden begeleid door een geschoolde docent en studenten van de PABO. Kijk op www.svgio.nl om meer te weten te komen over het goede werk van deze stichting.

Naast uw bijdrage aan dit zeer goede doel biedt de puzzelrit u een bijzonder gezellige en verrassende dag. U kunt meedoen in uw eigen ‘gewone’ auto of cabrio in de Tourklasse, of in uw ‘classic car’ (ouder dan 25 jaar) in de Vintageklasse.  Net als vorig jaar zal de rit uit twee delen bestaan: eerst een traditionele puzzelrit gevolgd door een zogenaamde "pijlen kortste route" parcours. De uitzetters hebben toegezegd dat ook de ongeoefende rijders deze uitgezette route geheel zullen kunnen uitrijden.

Ook dit jaar is als start-/finishlocatie gekozen voor het mooie ruim opgezette bedrijfswagencomplex van Ames Autobedrijf aan de Langeweg 350 in Zwijndrecht. De start is vanaf 11.30 uur en de tocht is uitgezet in het zuidoostelijke deel van de Alblasserwaard.

U wordt rond 17.00 uur opgewacht aan de finish bij Ames, waar alle gelegenheid is om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om te blijven eten, dit jaar in de vorm van een uitgebreide barbecue. Al vanaf 18.00 uur vindt u in diverse kramen allerhande heerlijke vlees- en visvarianten voor op de barbecue alsmede frisse salades en stokbrood. Deze Rallybarbecue, dit jaar wederom verzorgd door Grand Bras, kunnen wij u aanbieden voor slechts € 20 per persoon inclusief 1 drankje.

De prijsuitreiking vindt plaats omstreeks 18.30 uur. Ook dit jaar is weer een aantal bedrijven bereid geweest om zeer fraaie prijzen ter beschikking te stellen.

De kosten voor het meedoen aan de rally bedragen € 65,00 per equipe van twee personen. Dit is inclusief de routebescheiden, een fraai rallyschild, een lunchpakket voor 2 personen en 2 gratis consumpties na terugkomst bij Ames. Uiteraard kunt u kosteloos net zoveel passagiers in uw auto meenemen als u maar wilt.

Wilt u een laag startnummer? Schrijf u dan snel in want de eerste 25 inschrijvers worden als eerste gestart.  Klik HIER om u aan te melden.

Wilt u alleen sponsoren of als bedrijf deelnemen aan de rally dan kan dat natuurlijk ook, kijk voor meer informatie op www.rotaryrally.nl/home/sponsoring.

*Conform afspraken is een klein gedeelte van de opbrengst bestemd voor internationale Rotary-doelen.