ROTARY RALLY

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit voor 'gewone' auto's of voor 'classic cars'. Deze rally wordt jaarlijks georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. De opbrengst van de Rotary Rally gaat naar een goed doel.

Rotary Rally 2017 - Lustrum Editie
 Zaterdag 16 september

De Rotary Rally is een gezellige en sportieve puzzelrit waaraan deelgenomen kan worden met een 'gewone' auto in de Tourklasse of met een 'classic car' in de Vintageklasse. De Rally wordt zoals altijd georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel en wordt wederom uitgezet door een team van professionals. De Rally wordt dit jaar voor de 15e keer gereden, deze Lustrum Editie zal daarom een extra feestelijk tintje krijgen. Het belooft dus weer een prachtig evenement te worden.

Elk jaar gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar is dat het Prinses Beatrix Spierfonds voor onderzoek naar de erfelijke spierziekte FSHD. FSHD (facio scapulohumerale dystrofie) is een spierziekte, die in eerste instantie de spieren in het gezicht en rond de schouders en armen verzwakt. De gezichtsuitdrukkingen gaan verloren en daarna de kracht in armen, buik en benen. Leven met FSHD is leven met onzekerheid. Wat vandaag nog gaat, kan morgen misschien niet meer. Meer informatie hierover vindt u op de website van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Vanwege het lustrum is gekozen voor een bijzondere start-/finishlocatie in de gemeente Leerbroek, gelegen in de streek Vijfheerenlanden. U wordt daar bij Restaurant Onder De Pannen verwelkomd met koffie met gebak alvorens u wordt weggeschoten voor een prachtige rit door het gebied van de Linge. De afsluitende aangeklede borrel en de prijsuitreiking vindt dit jaar wederom plaats bij Ames in Zwijndrecht. Het inmiddels traditionele Rallybuffet is dit jaar extra aangekleed vanwege het lustrum. De kosten hiervoor bedragen € 20 p.p., inclusief 1 consumptie.
Lustrumactie: iedere 15e inschrijving krijgt een gratis Rallybuffet voor 2 personen aangeboden!

De kosten voor het meedoen aan de Rally bedragen € 70 per equipe. Dit is inclusief koffie met gebak bij ontvangst in Leerbroek, de routebescheiden, een fraai rallyschild, een lunchpakket voor 2 personen en 2 consumpties na terugkomst bij Ames. Uiteraard kunt u kosteloos net zoveel passagiers in uw auto meenemen als u maar wilt.

Wilt u een laag startnummer? Schrijf u dan snel in want de eerste 25 inschrijvers worden als eerste gestart. Klik HIER voor meer informatie of om u direct in te schrijven. Wilt u alleen sponsoren en/of als bedrijf deelnemen aan de Rally dan kan dat natuurlijk ook. Klik HIER voor meer informatie.

Conform afspraken is een klein gedeelte van de opbrengst bestemd voor internationale Rotarydoeleinden.

ROTARY RALLY 2017 | ZWIJNDRECHT | RALLY@WAALENDEVEL.NL
ga naar http://twitter.com/rotary_rally